22 november 2019
tisdag, 11 april 2017 10:06

Genesta värvar Antti Laine

Skrivet av 
alt

                                                                                                                          

Genesta rekryterar Antti Laine (bilden) som senior analytiker med huvudansvar att arbeta med fastighetstransaktioner på de svenska och finska marknaderna. Han börjar sin nya tjänst omgående och utgår från Genestas huvudkontor i Stockholm. Närmast kommer Laine från Grosvenor där han var asset manager och tidigare har han haft samma roll på Savills Investment Management, med ansvar över fastigheter i Finland och Sverige.
    

Under den närmaste tiden kommer Antti Laine vara särskild engagerad i arbetet med nya förvärv för GNRE Fund II:s räkning. Fonden, som stängdes i höstas, har ett kapital om 3,6 Mdr kr från 12 institutionella investerare.
    

Kapital har rests i samarbete med Capra Global Partners, en kapitalrådgivningsbyrå som leds av Anthony Biddulph, Nick Ridgewell och Luca Giangolini. Fondens strategi är att erbjuda institutionella investerare tillgång till värdehöjande investeringar i kontorsfastigheter i Stockholm, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo. Fonden investerar även i handels- och logistikfastigheter i de nordiska storstadsområdena.