22 november 2019
onsdag, 05 april 2017 10:41

CushWake rekryterar Örtengren i Göteborg

Skrivet av 
alt

                                                                                                                         
Cushman & Wakefield (CushWake) förstärker transaktionsteamet i Göteborg genom rekrytering av Christian Örtengren (bilden). Tidigare i år anställdes Karl Persson till Göteborgskontoret med syfte att bygga upp ett marknadsledande transaktionsteam. Rekryteringen av Örtengren är således ett led i Cushman & Wakefields uttalade tillväxtstrategi.
    

Christian Örtengren anställs som projektledare inom Capital Markets och kommer närmast från en roll som transaktionsansvarig hos Willhem. Dessförinnan arbetade han på CBRE med både transaktionsrådgivning och fastighetsvärdering. Örtengren är utbildad civilingenjör från Lunds Tekniska Högskola och tillträder sin nya tjänst den 1 maj.
    

– Efter ett mycket bra 2016 och en stark inledning på 2017 så fortsätter vi växa verksamheten inom Capital Markets. Göteborgsregionen är en stor och viktig transaktionsmarknad och med rekryteringarna av Karl och Christian är jag övertygad om att vi kan uppnå vår målsättning att kunna erbjuda våra kunder ett av marknadens bästa transaktionsteam, säger Anders Nordvall, Head of Capital Markets, Cushman & Wakefield i Sverige.
    

Ifjol genomförde Cushman & Wakefield fastighetstransaktioner till ett värde om cirka 22 Mdr kr i Sverige och kapitalresningar om cirka 1,5 Mdr. Under första kvartalet i år har transaktionsteamet genomfört affärer till ett värde motsvarande cirka 5 Mdr kr.