22 november 2019
tisdag, 04 april 2017 17:14

NREP rekryterar Lindelöf, Ödmark och Hein

Skrivet av 
alt

 Andreas Lindelöf, Victoria Ödmark och Lærke Hein.                                                                                                                                   NREP har under de senaste två åren fördubblat sin personalstyrka till att omfatta 100 yrkesverksamma på sina lokala kontor i Norden och Luxemburg. Nu tillkännager fondförvaltaren ytterligare tre nyanställda till plattformarna Pelican Self Storage och UMEUS Studentbostäder samt till NREP:s interna utvecklingsteam.

 

Med mer än 20 års erfarenhet från olika positioner inom Skanska, både nationellt och internationellt, har Andreas Lindelöf anslutit till NREP:s Asset Management-team i Sverige. Han kommer att fokusera på ny utveckling, renoveringar och optimering av tillgångar främst inom bostäder och kommersiella strategier.

 

Vidare har Victoria Ödmark börjat på affärsområdet transaktioner och kommer initialt att fokusera på ytterligare en utrullning av bolagets self storage-koncept i Norden. Ödmark kommer närmast från Newsec Capital Markets, där hon var ansvarig för att hantera transaktionsprocesser för kunder.

 

Slutligen har Lærke Hein rekryterats till NREP:s studentbostadsplattform UMEUS, som chef för Concept & Development och Interim COO. Hon är social och kulturell entreprenör och öppnade för tio år sedan Karriere Bar i Köpenhamns meatpacking distrikt, vilket inspirerade en våg av entreprenörer att följa hennes ledning och omvandla området från sitt industriella ursprung till ett nav av gallerier, konst, mat och nattliv.