22 september 2019
måndag, 03 april 2017 11:33

Olsson – ny regionchef på Skanska Nya Hem

Skrivet av 
alt

                                                                                                                    
Henrik Olsson (bilden) har nyss tillträtt som regionchef för Skanska Nya Hem Stockholm. Han efterträder Alexandra Laurén som går vidare till en tjänst som vicke vd för Skanska Sverige AB.
    

Henrik Olsson har varit på Skanska sedan 2002 och har en gedigen erfarenhet från olika delar av verksamheten. Han har bland annat arbetat inom fastighetsutveckling med ansvar bland annat för förvaltning, uthyrning, försäljning och utveckling. Senast kommer han från rollen som affärsutvecklingschef inom region Projektutveckling Kommersiellt. Klivet över till Nya Hem Stockholm och bostadsutveckling är något han ser mycket fram emot.
    

– Skanska Nya Hem har de senaste åren haft en tydligt positiv framdrift, vilket har resulterat i bostadsområden att vara stolta över med bra finansiella resultat. Att få fortsätta denna resa med teamet inom Skanska Nya Hem Stockholm känns väldigt roligt och stimulerande. Jag är övertygad om att vi kommer se flera spännande bostadsprojekt med fokus på samhällsnytta och mörkgröna erbjudanden, säger Henrik Olsson.