23 augusti 2019
måndag, 20 mars 2017 18:16

Gustaf von Seth, ny chef på Älvstranden

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                            

Kommunägda Älvstranden Utveckling har under de senaste åren fokuserat på att bygga upp hög kompetens inom hållbar stadsutveckling, som kopplar till uppdraget att driva utvecklingen längs älvstränderna i centrala Göteborg. Nu förstärker bolaget organisationen ytterligare genom att Gustaf von Seth (bilden) tillträder rollen som chef för avdelningen Fastighetsutveckling.

 

Gustaf von Seth har bred erfarenhet från olika ledande befattningar i fastighetsbranschen och har ett omvittnat gott ledarskap. Han har arbetat i både privat och kommunal sektor med fastighetsförvaltning, projektutveckling och förvärv, senast som vd fär det kommunala bolaget Ystad Industrifastigheter.

 

– När vi i höstas tillsatte två ledande tjänster inom hållbar stadsutveckling blev denna centrala post vakant. Det känns väldigt skönt att vi lyckats komplettera med ytterligare toppkompetens. Det visar att vi är en attraktiv arbetsplats med ett mycket spännande uppdrag, säger Lena Andersson, vd på Älvstranden Utveckling.

 

Förutom fastighetsutveckling, som även inkluderar projekt inom platsbyggnad, ligger det i rollen att ansvara för bolagets fastighetstransaktioner. Det inbegriper alltifrån avyttring av befintliga kommersiella fastigheter till en mängd andra fastighetsrättsliga frågor som blir aktuella i samband med utvecklingen av Älvstadens nya områden.