18 oktober 2019
onsdag, 15 mars 2017 17:18

Locum rekryterar tre nya chefer

Skrivet av 
alt
                                                                                                                                          
Under de närmaste månaderna börjar Lars-Ove Persson, Erik Brantås och Caroline Kvillström Brand på Locum.

 

Locum, Stockholms läns landstings fastighetsbolag, arbetar med de största satsningarna någonsin av vårdfastigheter som landstinget gör för att möta det växande vårdbehovet. Under de närmsta fem åren kommer Locum att fortsätta med de stora utvecklingsprojekten som är på gång på exempelvis Södersjukhuset, Karolinska universitetssjukhuset och Danderyds sjukhus. För detta krävs extra kompetens och resurser. Projektavdelningen har därför förstärkts med tre nya chefer.

 

I början av april tillträder Lars-Ove Persson, tidigare upphandlare på Ebab, som projektstabschef. En månad senare börjar Erik Brantås som projektchef på S:t Görans sjukhus. Han och har en bakgrund från Skanska Hus där han arbetat som projektchef sedan två år tillbaka. Ytterligare en månad senare, den 1 juni blir Caroline Kvillström Brand ny projektområdeschef för Danderyds sjukhus och Norrtälje sjukhus. Hon kommer närmast från Akademiska Hus där hon har arbetat som projektledare sedan 2009.

 

– Våra projekt är nu i en stark genomförandefas, och jag är riktigt glad och nöjd över tillskottet av kompetenta och riktigt erfarna chefer inom projektavdelningen. Vi är i en period av enorma projektutmaningar där vi ska leverera mycket komplexa lokaler till vården över hela Stockholms län inom några år, säger Jan Thelander, projektdirektör på Locum.