18 oktober 2019
måndag, 13 mars 2017 14:14

Mikael Strand blir regionchef i Malmö för Wihlborgs

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                       

Mikael Strand (bilden) tillträder den 17 mars som regionchef för Wihlborgs i Malmö. Han har sedan 2012 arbetat på Midroc, där han varit verksamhetsområdes­chef för fastighetsutveckling i södra Sverige. Tidigare har han även arbetat på Fojab och Vasakronan.


Wihlborgs nuvarande regionchef Lennart Jönsson kommer framöver arbeta i en roll med fokus på nya tillväxtmöjligheter, större uthyrningsprocesser och nybyggnads­projekt.

 

I rollen som regionchef i Malmö ingår ansvar för ett fastighetsbestånd om 700.000 kvm med ett värde om 16 Mdr kr samt en organisation med ett trettiotal medarbetare.

 

– Mikaels mångåriga erfarenhet från den skånska fastighetsmarknaden kommer att bli en stor tillgång för Wihlborgs. Han kommer att bidra med kraft och energi till företaget och ha en viktig roll i vår fortsatta utveckling, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

 

– Malmö är och förblir vår största och viktigaste marknad. Förstärkningen innebär att vi kan bli ännu bättre på att ta hand om våra befintliga och kommande kunder, fortsätter Anders Jarl.

 

– Jag ser med glädje på de möjligheter som rollen innebär och ser fram emot att få ta en ledande roll i förvaltning och utveckling av fastighetsbeståndet i Malmö, säger Mikael Strand.