16 oktober 2019
tisdag, 07 mars 2017 16:15

NCC rekryterar Robert Bolmgren

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                    
NCC rekryterar Robert Bolmgren (bilden) till nordisk försäljningschef för affärsområdet Property Development. Han börjar den 10 april och kommer att ingå i NCC Property Developments nordiska ledningsgrupp.
    

Närmast har Bolmgren varit ansvarig för affärsområdet Leasing på JLL där han har under sina fem år bidragit till att mer än fördubbla försäljningen. Tidigare har han haft ledande befattningar inom AMF Fastigheter, AP Fastigheter och Brostaden.
    

Rekryteringen av Robert Bolmgren syftar till att ytterligare fokusera på tillväxt i affärsområde Property Development i NCC genom ett nordiskt uthyrningsarbete och kunderbjudande. Som försäljningschef ska han leda och utveckla uthyrningsarbetet av några av NCC:s mest spännande projekt i tillväxtregioner i Norden tillsammans med försäljningsorganisationerna i de fyra nordiska länderna. Målsättningen är att öka affärsområdets totala projektportfölj och ambitionen är att fortsätta erbjuda kunder attraktiva lokaler redan i projektens planeringsfas.
    

– Jag är övertygad om att Roberts långa erfarenhet inom uthyrning och kunskap om vår affär kommer att bidra till att stärka våra kunderbjudanden inom kommersiell fastighetsutveckling och bidra till tillväxt, säger Carola Lavén, affärsområdeschef NCC Property Development.