18 oktober 2019
måndag, 06 mars 2017 11:50

Willhem förstärker med tre regionchefer

Skrivet av 
alt

                                                                                                                           
För att stödja bolagets utveckling har Willhem organiserat om förvaltningsorganisationen i tre jämnstora regioner; Syd, Öst och Väst. Tre regionchefer, med ansvar för cirka 8.000 lägenheter vardera i regionerna, har rekryterats. Dessa är Catarina Carlström (bilden t v) , Jonas Ekstam (mitten) och Susanna Thom.
    

Catarina Carlström har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen och inom ledarskap. Sedan 2011 har hon varit redovisningschef hos Willhem och har tidigare varit ekonomiansvarig för kunduppdrag hos Newsec. Som regionchef Syd ansvarar hon för Willhems bestånd i Malmö, Helsingborg, Halmstad och Linköping.
    

Jonas Ekstam kommer närmast från Riksbyggen, där han varit marknadsområdeschef med ansvar för Värmland sedan 2012. Han har även lång erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen där han verkat som hotelldirektör, med ansvar för Scandics tre hotell i Karlstad. Nu får han ansvar för Willhems region Öst, som omfattar Stockholm, Västerås, Eskilstuna, Karlstad och Jönköping.
    

Susanna Thom tillträder som regionchef Väst omfattande Borås, Göteborg, Trollhättan och Skövde. Hon har tidigare varit verksamhetsutvecklare hos Willhem och har även en bakgrund som fastighetschef för Willhem i Borås där hon med goda resultat utvecklat organisationen. Även Susanna Thom har under lång tid varit verksam i hotellbranschen, då i rollen som hotellchef.