Skriv ut denna sida
onsdag, 18 januari 2017 11:27

Bonnier ger Cushman & Wakefield stort uppdrag

Skrivet av 
alt

När Bonnier Tidskrifter lämnar Sveavägen 53 får Cushman & Wakefield möjlighet att göra projektuthyrningar om 8.000 kvm


Bonnier Fastigheter har anlitat Cushman & Wakefield för projektuthyrningen av kontorslokaler i fastigheten Stormkransen 14 på Sveavägen 53 i centrala Stockholm. Totalt erbjuds cirka 8.000 kvm fördelat på sex våningar i direkt anslutning till T-bana Rådmansgatan.
    

– Vi ser verkligen fram emot att samarbeta med Bonnier i detta spännande uthyrningsuppdrag. Lokalerna på Sveavägen 53 erbjuder fantastiska möjligheter att skräddarsy välfungerande lösningar för kommande hyresgäster och har även T-baneuppgång i fastigheten. Lokalerna kan antingen kombineras i en eller några större förhyrningar, eller delas på flera mindre separata enheter, säger Johan Zachrisson, Head of Agency Leasing, Cushman & Wakefield i Sverige.
    

Bonnier Tidskrifter som idag sitter i fastigheten kommer under 2017 att flytta till Bonnierhuset på Torsgatan, vilket innebär att lokalerna på Sveavägen nu erbjuds marknaden. Lokalerna kommer att totalrenoveras. Materialval, inomhusklimat och dagsljus blir i toppklass. Pelarstomme och fönstersättning möjliggör ljusa och effektiva kontorsytor med god takhöjd. Vissa hyresgäster får även tillgång till en trevlig innergård och takterrasser.
    

– Vi kommer att skapa toppmoderna kontorslokaler på Sveavägen och en ny destination för framgångsrika företag. Det är en anrik fastighet som har en spännande historia och som kommer att bli fantastisk i modern tappning. Möjligheten att kunna utveckla en hel fastighet kommer bidra starkt till kvarterets utveckling, säger Sara Olsson, uthyrningsansvarig Bonnier Fastigheter.

Senaste från Redaktionen