23 augusti 2019
torsdag, 01 december 2016 13:10

Madeleine Castenvik Holt till Humlegårdens ledning

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                   

Humlegården satsar på en fortsatt utveckling av varumärket och har som ett led i detta utsett marknads- och kommunikationschefen Madeleine Castenvik Holt (bilden) till medlem av företagsledningen.

 

Ett starkt varumärke, genomtänkt kommunikation och goda ambassadörer är ett måste för att vara konkurrenskraftig på marknaden, och för Humlegården är varumärket även centralt i resan mot att utveckla kundrelationen, nå ökad tillväxt och högre lönsamhet. För att addera kompetens i dessa frågor har Humlegården valt att utse Madeleine Castenvik Holt, marknads- och kommunikationschef, till medlem av företagsledningen med start den 1 december 2016.

 

Madeleine Castenvik Holt rekryterades till Humlegården i maj 2016 och har en bakgrund inom kommersiella fastigheter och detaljhandel. Hon kommer närmast från Unibail-Rodamco där hon var kommunikationsansvarig för bolagets nordiska verksamhet och arbetade bland annat med kommunikationen kring, och lanseringen av, Mall of Scandinavia.

 

– Att fortsätta utveckla vårt starka varumärke och kunderbjudande är viktigt för oss. Madeleine har skapat ett ökat fokus kring hur vi arbetar med dessa frågor och hon kommer att vara en stor tillgång i ledningsgruppen och i arbetet mot vårt mål om ett långsiktigt värdeskapande, säger Anneli Jansson, vd Humlegården Fastigheter.

 

Humlegårdens företagsledning består av Anneli Jansson (VD), Anna-Karin Hag (CFO), Maria Lidström (Chef investering och utveckling), Peter Lind (Fastighetschef), David Johansson (Fastighetschef), Rebecka Yrlid (Hållbarhetschef), Marie Edling (HR-chef), Per Rosén (Chef drift och teknik) samt Madeleine Castenvik Holt (Marknads- och kommunikationschef).

 

Humlegården Fastigheter AB fokuserar på långsiktiga relationer och kvalitet för alla bolagets kunder. Bolaget strävar efter att ligga i framkant och kombinerar arkitektoniska värden med ett effektivt och nytänkande hållbarhetsarbete.