25 maj 2020
onsdag, 30 november 2016 10:34

NP3 rekryterar Marie Selin

Skrivet av 
alt

                                                                                               
NP3 Fastigheter har rekryterat Marie Selin (bilden), vd för kommunala bostadsbolaget Mitthem i Sundsvall. Hon kommer att ingå i NP3s ledningsgrupp och ansvara för bolagets organisations- och verksamhetsutveckling.
    

– Marie Selin kommer att ha en viktig roll inom NP3 där hon kommer att ha det övergripande ansvaret för att utveckla företagets organisation, medarbetare och strukturkapital. Hennes roll inom NP3 kommer innebära att jag i än högre grad kan fokusera på fastighetsaffärer och bolagets fortsatta tillväxt. Jag ser fram emot att tillsammans med Marie ta NP3 till nästa nivå, säger Andreas Nelvig, vd NP3 Fastigheter.
    

Marie Selin har varit vd för Mitthem under fyra år och stannar kvar som vd under sin uppsägningstid, som är sex månader, eller fram till att en ersättare är utsedd. Tidigare har varit anställd vid Vattenfall på olika poster i nära 30 år, senast som chef över Vattenfalls finansiella servicebolag med drygt 500 anställda.
    

– Innan Mitthem jobbade jag flera år med verksamhetsutveckling inom en internationell organisation som var utspridd över Europa med personal på en mängd olika lokaliseringar. Med min nya utmaning inom NP3 får jag chansen att använda mina tidigare erfarenheter från att utveckla en organisation med säten på olika orter. Det känns fantastiskt spännande att få bidra och vara en del av NP3s tillväxtresa, säger Marie Selin.