25 maj 2020
måndag, 28 november 2016 18:49

Atrium Ljungberg hyr ut till PwC i Sickla

Skrivet av 
alt

PwC ska hyra 850 kvm i Sickla Front.

 

PwC startar ett nytt lokalkontor i nya lokaler på cirka 850 kvm i Sickla Front, kontorshuset som Atrium Ljungberg färdigställde i Nacka i fjol. Revisionsföretagets verksamhet i Sickla beräknas sysselsätta cirka 55 personer.

 

– Vi är stolta och glada över att kunna välkomna PwC till Sickla och till Atrium Ljungberg. PwC får toppmoderna lokaler i ett nybyggt hus vägg i vägg med Sicklas stora utbud av restauranger, shopping, kultur och service. Vi ser en stor efterfrågan på kontorslokaler i Sickla och har stora utvecklingsplaner för hela området. Just nu bygger vi ytterligare två kontorshus som kommer att färdigställas 2018, kommenterar Åke Reichard, marknadsområdeschef Sickla väst, Atrium Ljungberg.

 

Hyresavtalet med PwC är ett så kallat ”grönt hyresavtal” - en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda. Sickla Front är miljöcertifierat enligt Breeam. 

 

– Vi ser fram emot att bli en del av Sickla. Genom den kommande flytten får vi optimala förutsättningar att bedriva vår verksamhet i moderna och inspirerande lokaler i ett fantastiskt bra läge. Närheten till andra verksamheter i huset och det serviceutbud som finns i närområdet gjorde Sickla till ett enkelt val för vår organisation, säger Jenny Nobrand, från PwC Sverige.