25 maj 2020
fredag, 25 november 2016 12:48

Ny fastighetschef för Älvstranden Utveckling

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                        

Annica Tisell (bilden) har fått tjänsten som fastighetschef på Älvstranden Utveckling i hård konkurrens. Hon tillträder den 1 december.

 

– Annica har med sin långa erfarenhet inom fastighetsbranschen och sitt breda kontaktnät just den kompetens vi behöver i bolaget. Hon har ett högt förtroende hos medarbetarna och tar sig an uppgiften med stor energi. Vi känner att det här är helt rätt för bolagets utmaningar och är övertygade om att hon kommer att lyckas i sin nya viktiga roll, säger Marika Ogrelius, vice vd Älvstranden Utveckling.

 

Idag har Annica Tisell en roll som uthyrningsansvarig på Älvstranden Utveckling. En ersättningstjänst kommer inom kort att utannonseras.

 

Fakta om Älvstranden Utveckling

Älvstranden Utveckling AB är ett helägt kommunalt bolag. Uppdraget är att förverkliga Vision Älvstaden där centrala Göteborg ska utvecklas till en inkluderande, grön och dynamisk innerstad. Bolaget har ett stort fastighetsbestånd i centrala Göteborg med sin grund i de gamla varvsområdena.

 

Fastigheterna består av allt ifrån industribyggnader, skolor, moderna kontor i Lindholmen Science Park till små verkstäder och byggnader bevarade från varvstiden.

 

Hundratals samarbetspartners

 

Omsättning 2015: 361 Mkr

 

Fastighetsbestånd: 76 byggnader, 310.000 kvm uthyrningsbar yta och 4 miljoner kvm outnyttjade byggrätter

 

4 Mdr kr i bokfört fastighetsvärde

 

94,8 procent uthyrningsgrad