23 oktober 2019
torsdag, 07 juli 2016 17:31

Newsec tar nytt koncept till Vällingby City

Skrivet av 
alt

Newsec har sedan 2012 arbetat tillsammans med Svenska Bostäder med en långsiktig masterplan för att utveckla både handels- och serviceutbudet i Vällingby City.

 

Vällingby City har, genom Newsec, tecknat avtal om 2.546 kvm med Local Market Group som öppnar restaurang med nöjesutbud i Vällingehus. Den nya restaurangen, ”The Gnarly Market” öppnar hösten 2017.

 

The Gnarly Market är en vidareutveckling av det amerikanska västkustköket Gnarly Burger som har två restauranger i centrala Stockholm. Nya Gnarly Market kommer att bli en restaurang med fokus på god och vällagad amerikansk och italiensk mat i ett nytt, lekfullt och spännande koncept. Roliga aktiviteter för stora som små blir en central del i verksamheten.

 

– Detta är en stor pusselbit och en viktig hörnsten i vårt arbete med att utveckla Vällingby City, säger centrumchef Rikard Lindegren.

 

Vällingby City har en total lokalyta om cirka 70.000 kvm. Under 2015 var den totala omsättningen drygt 1,6 Mdr kr och antalet besökare omkring 11 miljoner.