Skriv ut denna sida
torsdag, 30 juni 2016 12:07

Cushman & Wakefield rekryterar Bjorå

Skrivet av 
alt

                                                                                             

Cushman & Wakefield rekryterar Håvard Bjorå (bilden) till en ny roll som Head of Nordic Research. Hans ansvar blir att att bygga upp plattformen för nordisk research och att utveckla ett samordnat analysarbete i regionen för Cushman & Wakefield.
    

Håvard Bjorå har över tio års erfarenhet av affärsutveckling inom datainsamling och fastighetsanalys, samt portfölj- och marknadsanalyser till såväl nordiska som internationella fastighetsinvesterare. Närmast kommer han från en roll som Vice President hos MSCI (tidigare IPD) med ansvar för verksamheten och kunder inom hela Norden. Inom IPD har han även haft ytterligare ett antal ledande positioner såsom Nordic Head of Business Development, Nordic Deputy Managing Director samt Country Manager för såväl Norge som Sverige. Han har tidigare arbetat i hela Norden men också i Storbritannien.
    

– Norden blir mer och mer en investeringsmarknad och vi ser ett ökat intresse för cross border-investeringar. Då måste vi kunna erbjuda våra kunder enhetliga beslutsunderlag i regionen. Vi är otroligt nöjda med rekryteringen av Håvard till Cushman & Wakefield. Med sin starka analysbakgrund och erfarenhet av investeringsstrategier kommer han att bli en stor tillgång för våra kunder, säger Agneta Jacobsson, Head of Sweden and the Nordics, Cushman & Wakefield.

Senaste från Redaktionen