22 januari 2020
torsdag, 23 juni 2016 10:44

Stendörren förlänger avtal i Järfälla

Skrivet av 
alt

Stendörren investerar 16 Mkr i Järfälla Veddesta 2:43.


Stendörren Fastigheter har förlängt hyresavtal med hyresgästen Silex Microsystems AB i fastigheten Järfälla Veddesta 2:43. Det nya hyresavtalet löper på 15 år med en total årshyra inklusive sedvanliga tillägg om cirka 15 Mkr. Stendörrens fastighet i Järfälla är en specialfastighet med kontor och renrum för forskning och tillverkning av mikrochips som används till bland annat backsensorer i fordonsindustrin. I samband med förlängningen genomför Stendörren uppgradering av fastighetens tekniska installationer för 16 Mkr.
    

– Att tillsammans med Stendörren investera i fastigheten för att långsiktigt säkra vår forskning och produktion i Sverige är mycket glädjande, säger Edvard Kälvesten, vd Silex Microsystems.
    

– Genom investeringarna i fastigheten erbjuds Silex mer ändamålsenliga och representativa lokaler som anpassas för verksamhetens framtida behov. Vi är glada och stolta över att ett världsledande teknikföretag valt att fortsätta sitt långa samarbete med oss, säger Fredrik Brodin, vd för Stendörren.