Skriv ut denna sida
onsdag, 22 juni 2016 11:59

Citycon hyr ut till STI i Liljeholmen

Skrivet av 
alt

Citycons Liljeholmstorget Galleria är miljöcertifierad på den högsta nivån enligt LEED och är därmed en av Europas grönaste gallerior.


Citycon har tecknat ett 10-årigt hyresavtal med Stockholms Tekniska Institut (STI) om cirka 1.100 kvm i Liljeholmstorget Galleria. STI får nya, fräscha lokaler utformade för modern utbildning, vilket är viktigt för att kunna erbjuda en studiemiljö med hög kvalitet.  
    

– Med bättre anpassade klassrum samt fler grupprum, studieplatser och gemensamma utrymmen ges alla möjligheter för lärande och utveckling. Ett stort fokus vid valet av lokal har också varit närheten till bra kommunikationer, både för våra studerandes skull och för ett gott samarbete med våra partners, säger Magnus Öhman, vd på STI.
    

Liljeholmstorget Galleria, som öppnade hösten 2009, har idag cirka 94 butiker, kaféer, restauranger och vård- och serviceverksamheter fördelat på 41.000 kvm. Gallerian ligger i direkt anslutning till en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik där tunnelbana, bussar och tvärbana möts.
    

– Många butiker i gallerian vill utöka sina verksamheter. Vi saknar lediga ytor och för diskussioner med Stockholms stad om att bygga ut gallerian mot spårområdet och integrera gallerian med tunnelbanestationen, säger Magnus Bergman, regionchef på Citycon.

Senaste från Redaktionen