Skriv ut denna sida
måndag, 20 juni 2016 11:48

NewOffice i uthyrningsuppdrag om 7.500 kvm

Skrivet av 
alt

Kv Apeln, som efter ombyggnad kommer att kunna klassas som Miljöbyggnad Silver, erbjuder en gemensam entré med reception / lounge / café. Hyresgästerna får även tillgång till gym, parkeringar (för cyklar och bilar) och annan service.


Nu går startskottet för uthyrningsarbetet av projektet Kvarteret Apeln i centrala Stockholm. NewOffice har fått i uppdrag av fastighetsägaren Klara Norra Fastigheter AB (i sin tur ägt av fackförbundet Unionen) att ansvara för uthyrningen, som totalt omfattar 7.500 kvm kontor med närhet till Arlandabanan, Citybanan och två tunnelbanestationer runt hörnet.
    

Fastigheten består av två hus som skiljs åt av en passage mellan Olof Palmes Gata / Norra Latin och Målargatan / Kungsgatan, där receptionen ligger. Det ena huset kommer att disponeras av Unionen, som även tidigare haft sitt kontor på adressen.
    

Kontor finns i varierande storlekar från 650-1.500 kvm per plan varav vissa plan med fördel kan knytas samman till större enheter. Ett av kontoren kommer att få tillgång till ett nybyggt inglasat atrium. Uthyrningen har påbörjats och intresset är enligt New Office stort.

Senaste från Redaktionen