17 januari 2020
tisdag, 19 april 2016 18:03

ETTELVA Arkitekter växer till 60

Skrivet av 
alt

                                                                                                                      

På bilden ovan syns från vänster: Carl Zulu Gerdén, Saga Engberg, Johanna Bengtsson, Victoria Söderlindh, Ludvig Holmberg, Ilona Bethdavid och Erika Söderström (Saknas på bilden: Klara Östlund)

 

Sedan årsskiftet har ETTELVA Arkitekter förstärkt personalstyrkan med ytterligare åtta medarbetare. Därmed har bolaget 60 anställda. Rekryteringarna sker till stor del genom att företagets medarbetare tipsar om kollegor och vänner i branschen.

 

De nyanställda är Carl Zulu Gerdén, Saga Engberg, Johanna Bengtsson, Victoria Söderlindh, Ludvig Holmberg, Ilona Bethdavid, Erika Söderström och Klara Östlund.

 

– Våra nyanställda vittnar om att vi har ett gott rykte som attraktiv arbetsgivare och det är självklart glädjande. Vi har en generös och modern företagskultur med stor frihet under ansvar som ger våra anställda stora möjligheter att växa i sina yrkesroller, säger Anders Lindh, vd på ETTELVA.

 

I fjol utökade ETTELVA personalstyrkan med 25 procent för att möta efterfrågan från marknaden. Vårens nya rekryteringar stärker både staben och samtliga team på kontoret: Kommersiellt, Bostad och Stadsbyggnad.

 

– Det är särskilt positivt att efterfrågan på våra tjänster i team Stadsbyggnad har ökat markant, säger Anders Lindh.