28 januari 2020
onsdag, 19 augusti 2015 13:12

DTZ topprekryterar Marie Cronström

Skrivet av 
alt

                                                                                                                      

Marie Cronström (bilden) har anställts som Head of Occupier Services på DTZ i Sverige. Hon kommer att ingå i den svenska ledningsgruppen när hon tillträder rollen i september.

 

Cronström kommer närmast från JLL, där hon arbetat som National Director och affärsområdeschef för Corporate Solutions i drygt 4 år i Sverige. Hon har även varit en del av JLL:s globala team för Corporate Solutions. Hon har arbetat med såväl större och mindre kunder både på nationell och global nivå och särskilt intresserat sig för att bredda tjänsteutbudet inom arbetsplatsstrategier och flyttprojektledning för att bli en helhetsleverantör till kunderna.

 

Före JLL har Marie Cronström haft olika ledande positioner inom såväl Siemens, HSB Bostad och Cision. Hon har en civilingenjörsexamen från KTH.

 

– Vi är otroligt glada över att vi kunnat attrahera Marie till DTZ. Marie är en omtyckt ledare och chef som med stor värme leder team, vilket matchar vår företagskultur perfekt. Vi ser fram emot att Marie tar över ledarskapet för Occupier Services. Tillsammans kommer vi att utveckla den svenska verksamheten ytterligare, säger Johan Zachrisson, vice vd och tillförordnad Head of Occupier Services för DTZ i Sverige.

 

– Det känns fantastiskt roligt att komma till DTZ. Här kan jag få fortsätta att utveckla ett team, kunderna och tjänsteutbudet och även utnyttja min erfarenhet inom marknadsföring och försäljning. Utvecklingen inom DTZ som de nya ägarna startat kommer också radikalt förändra bolagets möjligheter, så det känns helt rätt att vara med från början, säger Marie Cronström.