23 augusti 2019
onsdag, 10 december 2014 17:51

Mer SATS i Vällingby City

Skrivet av 
alt

Linda-Li Wallin, Country Manager på SATS Sverige.

 

Vällingby City har, genom Newsec, tecknat ett tioårigt hyresavtal med SATS ELIXIA om att utöka sin befintliga träningsanläggning i Vällingby City från dagens 1.700 kvm till drygt 2.600 kvm. Det blir träningskedjans största etablering utanför tullarna i Stockholm. Newsec arbetar tillsammans med Svenska Bostäder med en långsiktig masterplan för att utveckla både handels- och serviceutbudet i Vällingby City.

 

– Det är stor efterfrågan på träningslokaler i Vällingby City och det är extra roligt att attrahera SATS som är den starkaste aktören på marknaden, och tillsammans bygga ett av Nordens mest moderna träningscenter. Ett starkt serviceutbud är ett bra komplement till vårt utbud av handel och gör Vällingby City till det självklara valet i västerort, säger Newsecs Peter Appelgren, Centrumchef Vällingby City.

 

Byggnationen påbörjas i januari och kommer att genomföras i två etapper med invigning i september.

 

– Vi har vuxit ur vår anläggning i Vällingby och behöver förnya oss för att kunna erbjuda våra trogna medlemmar den bästa träningsupplevelsen. Genom att bygga om och utvidga verksamheten i Vällingby City kan vi erbjuda mer träningsyta och uppdatera vårt utbud av utrustning och klasser, bland annat med de nya produkterna Performance och Hot MOJO. Samtidigt kan vi locka nya medlemmar då det är mycket enkelt att ta sig till Vällingby City med bil, tunnelbana eller buss, säger Linda-Li Wallin, Country Manager på SATS Sverige.