Skriv ut denna sida
tisdag, 02 december 2014 18:31

Arlandastad och Frame Invest utvecklar nytt hotell

Skrivet av 
alt
Nystartade Frame Invest ska operera på Arlanda, ett nytt hotell ägt av Per Taube och Arlandastad Holding AB.


 

Arlandastad Holding AB fortsätter att expandera på området kring Arlanda flygplats – Airport City Stockholm – genom att genom bygga ett hotell. Det kommer att ingå i det fordonskluster som blir allt mer framträdande på Arlanda.

 

– Vi kommer att äga fastigheten men det viktiga är att den som driver hotellet och står bakom dess varumärke är rätt partner. Nu har vi hittat en partner som tillsammans med oss vill ta oss till nästa steg, säger Dieter Sand, vd för Arlandastad AB.

 

Hotellet kommer att drivas av ett nystartat operatörsbolag inom Frame Invest.

 

– Genom den här etableringen fortsätter vi att expandera inom hotellsektorn. Vi ser med tillförsikt fram mot samarbetet med Arlandstad Holding. Vi kommer att erbjuda ett fullserviceshotell med högt fokus på modern teknik, möten, logi och restaurang, säger Fredrik Ramén, ordförande i Frame Invest AB.

 

Projektering har påbörjats och byggstart ska ske till våren. Invigning beräknas ske under hösten 2016.

 

– Vi har successivt utvecklat varumärken kring DRIVELAB (tidigare Motortown). Bland annat har vi satsat stort på konferens- och utbildningslokaler, med i dag cirka 10.000 kvadratmeters yta. Hotellet passar mycket väl in i detta kluster, säger Dieter Sand.

 

Hotellet kommer att byggas på den västra sidan om själva flygplatsen, på den mark som ägs av Arlandastad Holding AB, med huvudägare Per Taube, och som ingår i flygplatsstaden Airport City Stockholm.

Senaste från Redaktionen