23 augusti 2019
tisdag, 14 oktober 2014 19:36

Semrén & Månsson expanderar i Stockholm

Skrivet av 
alt

Lina Wågström har utsetts till kontorschef på Semrén & Månssons Stockholmskontor.

 

Semrén & Månsson Arkitekter, med huvudkontor i Göteborg, expanderar i Stockholm. Med ett växande antal uppdrag kommer behovet av fler kompetenta medarbetare. Lina Wågström, som arbetat på Semrén & Månsson sedan 2008, har utsetts till kontorschef och nyrekryterade Lena Fagle och Ida Fält till studiochefer för publika byggnader respektive bostäder. 


Fagle har tidigare arbetat på Aros Arkitekter och Snidare Arkitekter, medan Fälts tidigare arbetsgivare är Wingårdh Arkitekter, Berg Arkitektkontor och Kjellander Sjöberg.

 

För att möta upp kundernas behov genomförs strukturella förändringar där kontoret organiserar sig i ämnesorienterade studios som ska driva bolagets olika affärsområden. Semrén & Månssons Stockholmskontor har sedan starten 2006 vuxit till ett 20-tal medarbetare.

 

– Jag är glad och stolt att vi tar steget in i en ny uppställning och knyter till oss fler drivna medarbetare. Genom den nya organisationen blir vi än mer lyhörda att svara upp mot våra kunders behov och visioner, säger Lina Wågström.

 

Semrén & Månsson grundades 1969 och har sedan dess vuxit stadigt till att idag vara ett arkitektkontor med närmare hundra medarbetare, med kontor i Sverige, Polen och Ryssland.