23 augusti 2019
tisdag, 07 oktober 2014 14:15

Hemköp öppnar på 3 200 kvm i Mall of Scandinavia

Skrivet av 
alt

Mall of Scandinavia blir ett kluster för matintresserade. Bild: Wingårdh arkitektkontor


Nu är det klart att Hemköp öppnar livsmedelsbutik på över 3 200 kvm i Mall of Scandinavia. Butiken, som öppnar hösten 2015, blir en av de större hyresgästerna tillsammans med SF Bio Norden och Åhléns citykoncept.

 

− Hemköps etablering är ytterligare ett steg på vägen mot att också göra Mall of Scandinavia till en dagligvarudestination, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco.

 

Unibail-Rodamco räknar med att Hemköp, tillsammans med andra större och mindre butiker inom dagligvaror, dryck och delikatesser, ska bidra till att bilda Stockholms mest spännande kluster för matintresserade kunder i Mall of Scandinavia.

 

− Butiken kommer att bli en matbutik utöver det vanliga. Förutom specialutbildade kockar, kallskänkor, konditorer och matinspiratörer kommer kunderna kunna uppleva det bästa av säsongens råvaror av högsta kvalitet. Vi ser mycket fram emot att öppna en butik med högt upplevt matglädje i ett så spännande område som Mall of Scandinavia nästa höst, säger Thomas Gäreskog, vd Hemköpskedjan AB.