26 februari 2020
fredag, 19 september 2014 13:13

Atrium Ljungberg breddar utbudet i Sickla

Skrivet av 
alt

Sally Voltaire & Systrar öppnar en vegetarisk restaurang i Glashuset i Sickla.

 

Atrium Ljungberg förstärker utbudet i Sickla köpkvarter i sydöstra Stockholm med den prisbelönta Sally Voltaire & Systrar, en modern vegetarisk restaurang med inslag av fisk och skaldjur. Samtidigt gör Kjell & Company premiär i Sickla och i slutet av månaden etablerar Stockholms Stadsmission en permanent butik i området. Sedan ett par månader tillbaka är dessutom är sängspecialisten SOVA en ny hyresgäst i Sickla.

 

Sally Voltaire & Systrar är en vidareutveckling av den prisade restaurangen på PUB i Stockholm city. Den nya restaurangen, med 150 sittplatser ryms i det så kallade Glashuset i Sickla. På takterrassen odlas färska örter till köket och här finns ytterligare 50 sittplatser under säsong. Lokalerna kommer även att användas till uthyrning för fest och sammankomster. I butiken på bottenplan erbjuds besökarna köksartiklar och råvaror och i baren cocktails gjorda från grunden med färskpressade juicer, ekologiskt vin och öl samt ett stort sortiment alkoholfria drycker.

 

– Vi är väldigt stolta att kunna erbjuda de här nyheterna till våra besökare. Alla bidrar till att Sicklas utbud nu blir ännu starkare och mer spännande. Kjell & Company och SOVA är starka och efterfrågade varumärken, Sally Voltaire & Systrar är något helt nytt och unikt och Stockholms Stadsmission har enligt min mening en av de coolaste verksamheterna av i dag som dessutom ligger helt i linje med Atrium Ljungbergs målmedvetna arbete att skapa hållbara stadsmiljöer, säger René Stephansen, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg.