21 mars 2019
tisdag, 09 september 2014 13:19

BSK rekryterar Rosenberg och Holm

Skrivet av 
alt

                                                                                
BSK Arkitekter fortsätter sin offensiva satsning efter förra årets rekordresultat. Nu stärks kompetensen inom bostäder och stadsplanering med rekryteringen av arkitekterna Elin Rosenberg (bliden t. v.) och Philip Holm, som båda har gedigen erfarenhet från nybyggen av bostäder.

 

Elin Rosenberg kommer närmast från U.D. Urban Design. Ett av hennes senaste projekt omfattar nybyggnationer av 65 lägenheter vid Vaktberget i Nynäshamn, där Veidekke är byggherre. Philip Holm rekryterades från ÅWL Arkitekter AB och har tidigare arbetat med nybyggnationer av lägenheter, höghus och kontor. I år har han exempelvis arbetat med detaljplanarbete för Solna stad.

 

– Med Elin och Philip får vi en ännu bredare kompetens, och de har samtidigt med sig andra nyttiga erfarenheter. Vår inriktning mot bostäder stärks ytterligare av vår nya närhet till Veidekke, som är kända för sina stora bostadsprojekt. Tillsammans med vår spetskompetens inom kontor och stadsplanering har vi ett mycket starkt helhetserbjudande, säger Ulf Mangefors, vd BSK Arkitekter.