21 mars 2019
fredag, 22 augusti 2014 13:55

Bergström tillbaka till BSK

Skrivet av 
alt

                                                                          

Arkitekten Anna Bergström återvänder till BSK Arkitekter efter en tid som studiochef på Tengbom. Hon har tidigare arbetat drygt sex år på BSK och återgår nu till sin tidigare roll som affärsansvarig för vårdbyggnad. Bergström kommer också att ingå i ledningsgruppen.

 

– Det känns mycket bra att vara tillbaka. Jag fick erbjudande om att vara med och bygga företaget framåt och det ville jag inte missa. BSK Arkitekter består av kompetenta och engagerade människor som jag redan känner och företaget har en kultur som jag trivs i, säger Anna Bergström.

 

BSK Arkitekter har idag en stark position inom vårdbyggnadssegmentet. Just nu pågår nybyggnadsuppdrag som exempelvis Södertälje Sjukhus och en ny rättspsykiatrisk klinik i Trelleborg, och bland tidigare uppmärksammade vårdbyggnadsprojekt finns den rättspsykiatriska kliniken Helix i Flemingsberg.

 

– Vi satsar på vårdbyggnad och deltar just nu bland annat i en internationell tävling om den nya psykiatriska anläggningen i Bispebjerg i Danmark. För att fortsätta att växa inom det segmentet är Anna Bergströms återkomst en drömrekrytering. Hon är oerhört kompetent och ingår nu i företagets ledningsgrupp där hon får ett strategiskt ansvar för att ytterligare förstärka vår position inom vårdbyggnadssegmentet, säger Ulf Mangefors, vd BSK Arkitekter.

 

Sedan juni 2014 är BSK Arkitekter till hälften medarbetarägt då arkitektkontorets samtliga anställda erbjöds delägarskap.