21 mars 2019
måndag, 18 augusti 2014 17:08

Wesseley Gromark, ny studiochef på Tengbom

Skrivet av 
alt

                                                                                     

Tengboms kontor i Göteborg har förstärkt sin organisation inom inredning och design genom rekryteringen av Susann Wesseley Gromark (bilden) som ny studiochef från och med den 9 oktober. Hon är utbildad inredningsarkitekt vid Royal Collage of Art, London och Högskolan för Design & Konsthantverk (HDK) i Göteborg. Hon kommer närmast från en ledande befattning som utvecklingsansvarig inom inredning och design på White Arkitekter.

 

I Göteborgsregionen har Tengbom haft en stark tillväxt under det senaste året och antalet anställda uppgår till sammantaget 75 personer. Satsningen på segmentet inredning tas nu till en ny nivå genom rekryteringen av Susann Wesseley Gromark som ny studiochef.

 

– Vi ser en fortsatt stark expansion i Göteborg och jag är mycket glad över att ha kunnat rekrytera Susann Wesseley Gromark som ny studiochef. Susann har bred kompetens och lång erfarenhet inom inredning och kommer att bli en av våra nyckelpersoner för vår fortsatta expansion, säger Anders Erlandsson, kontorschef för Tengbom i Göteborg.