18 januari 2020
fredag, 25 april 2014 11:58

Fastén lämnar DTZ för CBRE

Skrivet av 
alt

                                                                                           

CBRE har anställt Mikael Fastén (bilden) som Senior Director, Deputy Head of Capital Markets och Head of Nordic Desk på Capital Markets i Sverige. Hans fokus kommer att främst vara på stora kontorstransaktioner i Stockholm samt nordiska investerare i Sverige.

Daniel Andersson, Head of Capital Markets på CBRE i Sverige, kommenterar:
– Det är med stor glädje som jag välkomnar Mikael tillbaka till teamet. Vi är marknadsledande inom logistik i Västsverige och är dessutom väldigt starka inom retail. Nu är det dags att ta nästa steg och Mikael kommer att vara en nyckelperson i vår strävan att stärka vår position på kontorsmarknaden i Stockholm. Vi är nu 17 dedikerade medlemmar i Capital Markets-teamet i Sverige och siktar på att växa ytterligare.

Patrik Kallenvret, Managing Director på CBRE i Sverige, säger i kommentar:
– Mikaels erfarenheter och kunskaper är vida kända. Det är en viktig pusselbit för att etablera CBRE som en ledande fastighetsrådgivare i Sverige. Vi fortsätter att stärka vårt totala serviceutbud och i en alltmer global miljö behöver vi de bästa medarbetarna. Vi kommer fortsätta att attrahera de största talangerna.

Mikael Fastén kommer närmast från DTZ där han varit Head of Transactions och han kommer att påbörja sin anställning hos CBRE efter sommaren.