17 januari 2020
tisdag, 06 november 2012 19:41

Newsec satsar på drift

Skrivet av 
alt
Urban Persson ska leda Newsec Technical Services.

 

Newsec har beslutat att bredda sitt erbjudande inom fastighetsförvaltning och kommer framöver även satsa på drift- och fastighetsskötseltjänster. Tjänsterna kommer att erbjudas inom ramen för det nystartade bolaget Newsec Technical Services – ett bolag som ska ledas av Urban Persson som närmast kommer från en position som vice vd och divisionschef inom NEA-Gruppen.

 

– Vi vill genom vår satsning påvisa att man kan leverera drifts- och fastighetsskötsel med hög kvalité och till förutsägbara priser. Idag är vår uppfattning att många är missnöjda med sin driftsentreprenör på grund av brist på förutsägbarhet och svårigheter att utvärdera leveransen, säger Björn Lindeborg, vd för Newsec Asset Management.

 

Newsec Technical Services kommer att drivas som ett dotterbolag till Newsec Asset Management med ambitionen att vara branschens mest kvalitetsmedvetna leverantör av drifts- och fastighetsskötsel.             

 

Newsecs befintliga förvaltningsverksamhet utgör grunden för satsningen, men tillväxten ska främst komma genom nya uppdrag samt via driftsuppdrag i kombination med förvaltningsuppdrag.