9 december 2019
onsdag, 27 mars 2019 18:30

Fler medarbetare på NIRAS CRES

Skrivet av 

 

Magnus Axberg, Resource Manager på NIRAS Corporate Real Estate Services, är nöjd med affärsområdets senaste rekryteringar.

 

 

 

NIRAS växande affärsområde Corporate Real Estate Services har under inledningen av året rekryterat fyra nya kollegor. Dessa är Anna-Karin Wadman, Casandra Scheibe, Kristofer Orrje och Cajsa Nyberg.

 

Anna-Karin Wadman tillhör numera NIRAS konsultteam i Malmö, teamet har hela Öresundsregionen som marknad. Hon kommer senast från rollen som Workplace coordinator inom ett internationellt telekommunikationsföretag där hon bland annat varit ansvarig för implementeringen av aktivitetsbaserade kontor.

 

Casandra Scheibe har anslutit till NIRAS konsultteam i Stockholm. Hon har de senaste åren arbetat som projektledare för hyresgästanpassningar av lokaler på ett helt nytt sjukhus och ansvarade samtidigt för de kommersiella lokalerna på sjukhuset. Hennes erfarenheter har redan visat sig vara mycket värdefulla i NIRAS konsultuppdrag för statliga uppdragsgivare som Casandra växlats in i.

 

Till teamet i Stockholm har även Kristofer Orrje välkomnats som Team Manager och konsult. Han kommer närmast från Sweco där han var ansvarig för företagets lokalprojekt runt om i landet. Tidigare har Orrje bland annat erfarenhet som lokalförsörjare på Skatteverket.

 

NIRAS CRES senaste rekrytering är Cajsa Nyberg som återkommit till företagets konsultteam i Göteborg. Hon axlar nu även rollen som Team Manager vid sidan av att vara konsult. Under det senaste året har Cajsa Nyberg arbetat på Kinnarps och fått fördjupade kunskaper om bland annat inredning och försäljning kommer nu tillsammans med övriga kollegor i affärsområdet att driva utvecklingen av tjänsterna inom Change Management/förändringsledning.

 

– Vår ambition har alltid varit att vara den starkaste aktören inom vår marknad. Tillsammans med våra nya kollegor kan vi nu ytterligare stärka vår position och fortsätta leverera högkvalificerade konsulttjänster till befintliga och nya kunder, säger Magnus Axberg, Resource Manager på NIRAS Corporate Real Estate Services.