23 augusti 2019
tisdag, 19 februari 2019 11:35

Profi rustar och hyr ut i Kista

Skrivet av 

 

Profi skapar moderna ytor i fastigheten Nordic Forum i Kista.

 Tillsammans med Sabis investerar Profi Fastigheter i en helt ny restaurang, en ny konferensanläggning och en helt ny receptionslösning i fastigheten Nordic Forum i Kista. Två stora ljusgårdar omvandlas till loungeytor samtidigt som ett gym för hyresgästerna byggs.  Samtidigt har ett flertal nya hyresavtal tecknats med bland andra FVB AB, TechTrade International AB och Direkt Press Tidningsförlag AB om cirka 2.200 kvm.

Det var i november 2016 som Profi köpte Nordic Forum omfattande 44.000 kvm med stora vakanser och har sedan dess drivit ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete.

Genom ny planlösning effektiviseras entrévåningens ytor vilket innebär att Profi kan erbjuda större flexibilitet för nya hyresgäster. I kombination med bolagets koncept för flexibla kontor och cowork, C/O, omfattar kontorserbjudandet allt från kontorsplats för en person till sammanhängande lokaler om 5.000 kvm.

– Det är jättekul att vi är igång på riktigt med förändringsarbetet av Nordic Forum. Vi utvecklar en ny attraktiv kontorsprodukt så att vi kan skräddarsy effektiva lokaler för våra kunder, parallellt med att vi uppdaterar gemensamma ytor och förbättrar facilitetserbjudandet, säger Erik Löfberg, chef Aktiv Förvaltning på Profi.