22 september 2019
onsdag, 06 februari 2019 15:12

H&M storsatsar på Eurocommercials Hallarna

Skrivet av 

 

Eurocommercial gav MTA Bygg och Anläggning år 2015 uppdraget att göra en fullständig omvandling av det tidigare köpcentrumet Eurostop till dagens Hallarna, utanför Halmstad.

 


H&M tar över Willys gamla lokaler i Eurocommercials köpcentrum Hallarna, utanför Halmstad.  H&M ökar därmed sin befintliga yta från dagens 1.800 kvm till 2.600 kvm. Den nya butiken kommer erbjuda en stor bredd av produkter då kedjan öppnar en fullkonceptbutik på ett plan, vilket inkluderar både Dam, Herr, Ungdom, Barn samt H&M Home. Målet med den nya butiken är att bli en självklar destination för både inredningsfantaster och klädfantaster. Ambitionen är att kunna öppna butiken i slutet av 2019.

 

– Det är riktigt kul att H&M gör denna satsning och utökar sitt utbud/koncept i vår galleria. Detta kommer att bli en fantastisk butik som kommer att stärka Hallarnas position som modedestination i Halland och ett riktigt bra komplement i vårt utbud, säger Niklas Santesson, centrumchef.

 

Efter en om- och tillbyggnad år 2015-2017 har Hallarna 85 butiker, restauranger och caféer, omfattande cirka 44.000 kvm handelsyta.