23 augusti 2019
tisdag, 29 januari 2019 11:54

Mikael Nicander, ny vd för Stendörren

Skrivet av 

Mikael Nicander.


 

 


Styrelsen i Stendörren Fastigheter har utsett Mikael Nicander till ny vd efter Fredrik Brodin. Nicander kommer närmast från en position som vice vd för Kvalitena och har tidigare varit styrelseledamot i Stendörren. Han har över 20 års erfarenhet från ledande positioner inom fastighetsbranschen, bland annat som vd för Lantmännen Fastigheter och fastighetschef på Drott och DHL Express.

– Stendörren har vuxit snabbt de senaste åren, bland annat med flera förvärv och en notering på huvudlistan. Nu är det en ny fas för Stendörren och jag har har bestämt mig för att gå vidare. Det är en lämplig tidpunkt att lämna över till en ny vd, säger Fredrik Brodin.

– Fredrik Brodin har framgångsrikt byggt upp Stendörren, först på Kvalitena och därefter som vd för Stendörren och jag vill tacka Fredrik för hans tid och viktiga bidrag till Stendörrens framgång och önskar honom all lycka framöver, säger Seth Lieberman, Stendörrens styrelseordförande.

– Stendörren är väl rustat för en kommande expansion och med en ny aktiv huvudägare i ryggen så ser jag fram emot att tillsammans med medarbetare och samarbetspartners att bygga vidare på Stendörrens framgångar, säger Mikael Nicander.