18 april 2019
måndag, 02 juli 2018 12:23

Key Solutions till Humlegårdens Solna strand

Skrivet av 
alt
Key Solutions får direkt tillgång till takterrassen i fastigheten Grow i Solna strand. Bild: Tham & Videgård.


Humlegården har tecknat ett avtal med den prisbelönade sälj- och marknadsföringsbyrån Key Solutions som kommer att flytta in i den nya kontorsfastigheten Grow i Solna strand. Avtalad yta är 751 kvm.
    

I Solna strand uppförs kontorsfastigheten Grow signerad arkitektbyrån Tham & Videgård. Grow har en uthyrningsbar yta om cirka 25.000 kvm och största hyresgästen blir Arbetsförmedlingen som etablerar sitt nya huvudkontor i lokaler om cirka 19.000 kvm. Sedan tidigare är det även klart att K-Märkt öppnar en restaurang med en tydlig hållbarhetsprofil. Nu har Humlegården tecknat ett avtal med Key Solutions om hela översta våningen, våningsplan 11, med direkt anslutning till takterrassen med utsikt över hela Solna. Inflyttning sker i början av 2020.
    

– Vi är mycket glada över att Key Solutions har valt att etablera sig i Grow. Det är ett spännande bolag som bidrar starkt till att göra Grow till en dynamisk plats genom sitt arbete kring arbetsplatskultur och ledarskap, säger Maria Lidström, Chef Investering och Utveckling på Humlegården.