22 september 2019
tisdag, 19 juni 2018 14:01

Selbergs bygger för Selbergs i Umeå

Skrivet av 
alt
Selbergs största byggprojekt i Luleå just nu är Galärens punkthus på Varvet. Skiss: Tirsen & Aili Arkitekter

 

Byggföretaget Selbergs Entreprenad satsar vidare i Luleå och etablerar sig i nya lokaler. Umeåföretaget Selbergs klev in som ny aktör på Luleåmarknaden för tre år sedan. Nu gör de en långsiktig satsning på egna lokaler och stärker därmed sin roll i Luleå. Ett 6-årigt hyresavtal har tecknats med Galären för det nya kontoret på Ytterviken i anslutning till universitetsområdet.

Selbergs sätter igång en omfattade renovering för att förvandla en tidigare butik till moderna kontorslokaler. Galärens del av investeringen uppgår till 1 Mkr.

– De nya lokalerna innebär att vi kan bygga ett team med alla 60-talet medarbetare på ett ställe, säger Ulf Lindkvist, verksamhetschef Selbergs i Luleå.Tidigare har vi suttit utspridda på byggarbetsplaster och tillfälliga kontorslösningar men nu samlas vi alla under samma tak.

 

Om Selbergs Entreprenad
Grundades 2013, totalt över 150 anställda. Flera pågående projekt med ett ordervärde över  700 MSEK. Bygger lägenheter, villor, hotell, kontorslokaler, industrihallar, trygghetsboenden, seniorboenden. Bolaget finns i Umeå och Luleå.