Skriv ut denna sida
tisdag, 12 juni 2018 11:49

Solaas, vd för Cushman & Wakefield Realkapital

Skrivet av 
alt

                                                                                                                           
Anders Solaas (bilden) har anställts som vd för norska Cushman & Wakefield Realkapital. Han kommer närmast från Entra ASA och en roll som chef för uthyrning och fastighetsutveckling. Tidigare har han arbetat i en rad ledande roller inom fastigheter och finans för den noterade energikoncernen Hafslund.
    

– Anders Solaas är väl känd som en mycket kompetent ledare inom den norska fastighetsbranschen och har alla förutsättningar att förvalta och vidareutveckla vår tillväxtstrategi på den norska marknaden. Vi är mycket glada att vi kunnat rekrytera Anders som kommer att fortsätta utveckla bolaget inom alla affärsområden, säger Peer Christensen, styrelseordförande, Cushman & Wakefield Realkapital.
    

– Cushman & Wakefield Realkapital har stärkt sin lokala position i kombination med möjligheterna som det internationella nätverket ger. Anders känner väl till utmaningarna från ägarsidan i dagens snabbt förändrade fastighetsmarknad och kommer i nära samarbeten med våra kunder att kunna skapa värde. I Norden ser vi mycket fram emot att arbeta tillsammans med Anders, säger Agneta Jacobsson, Head of Sweden & Nordics.

Senaste från Redaktionen