18 september 2019
måndag, 19 mars 2018 15:27

Ann-Louice Olofsson blir ny chef för Myresjöhus

Skrivet av 

 

alt

                                                                                                                                   

Ann-Louice Olofsson (bilden) blir ny operativ chef för Myresjöhus, Sveriges mest kända varumärke inom småhusbranschen och en del i OBOS-koncernen. Olofsson kommer närmast från Skanska, Växjö, som distriktschef på hus. Dessförinnan har hon jobbat som affärsutvecklingschef för bostäder och med affärs- och projektutveckling inom Skanska Nya Hem och BoKlok under totalt tio års tid.

 

– Vi är måna om att säkra ledningen och utvecklingen av Myresjöhus för framtiden, säger OBOS Sveriges vd Joakim Henriksson. Ann-Louice har kunden i fokus och ett stort engagemang både för marknaden, affärer och hållbarhetsfrågor. Vi är glada att vi har kunnat knyta henne till oss.

 

Myresjöhus har funnits på marknaden i 90 år, och de senaste decennierna har varumärkets utveckling med framgång drivits av den operativa chefen Mats Walter. När han nu övergår till att fokusera på återupptagandet av exportverksamheten efterträds han av Ann-Louice Olofsson som kommer att arbeta parallellt med Walter innan hon tar över som operativ chef för varumärket.

 

– Min ambition är att under en övergångsperiod ha kvar våra kunniga och erfarna medarbetare i organisationen när de väljer att trappa ner, för att stötta nya medarbetare i upplärningen i deras nya roller, säger Joakim Henriksson.

 

Ann-Louice Olofsson tillträder som biträdande chef för Myresjöhus den 15 maj och som ordinarie chef den 1 oktober.