Skriv ut denna sida
fredag, 19 januari 2018 16:50

Diös tecknar nya avtal i Mora och i Umeå

Skrivet av 
alt
Swedbank får nya moderna lokaler hos Diös på Kyrkogatan i centrala Mora.

 

alt

– Vi har haft en bra dialog med Diös och ser fram emot möjligheten till kvällsöppet, säger Viktor Löfgren och Joakim Lundholm, ägare av Bistro Tonka Café.  

 

Den 1 maj flyttar Swedbank in i nya moderna lokaler på Kyrkogatan mitt i centrala Mora. Det är Diös som utvecklar kontoret med 25 flexibla arbetsplatser och attraktiva ytor för kundbesök och möten. Swedbanks flytt är också del av Diös utvecklingsplaner för Mora centrum. Swedbank är hyresgäst hos Diös i flera städer såsom Luleå, Skellefteå, Östersund och Falun.

 

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda Swedbank nya lokaler mitt i Mora. Vi har tillsammans med dem tagit fram en lösning för ett modernt kontor, som också är anpassat efter Swedbanks lokalprogram. Nu påbörjas arbetet med att färdigställa allt inför inflytt i början av maj, säger Bengt Eveby, affärsutvecklare på Diös.

 

I MVG-gallerian i centrala Umeå utökar Bistro Tonka sina lokaler och börjar med kvällsöppet. Bistro Tonka Café startade för två år sen i MVG-gallerian och erbjuder produkter gjorda av råvaror som till största delen är närodlade eller ekologiska.

 

– Det är jättekul att kunna erbjuda Bistro Tonka Café mer lokalyta i MVG och utökade öppettider genom egen entré. På så sätt skapar vi en ny mötesplats på kvällstid och bidrar till att fler vill röra sig i centrum. Nu ser vi fram emot nyinvigning i början av mars, säger Malin Edfors, förvaltare, Diös Umeå.

Senaste från Redaktionen