18 april 2019
tisdag, 21 november 2017 09:43

Veidekke lanserar Black Friday i Barkaby

Skrivet av 
alt
Veidekkes kampanj innebär att nu har bolaget sålt 123 lägenheter av 211.

 

Veidekke har nyligen kommit med en bostadsrapport med huvudbudskapet: ”Osäkert läge.” I Veidekkes projekt Barkaby Metropol är 123 lägenheter sålda av totalt 212. Därför lanserar Veidekke sin första julrea med Black Friday fram till jul någonsin med en rabatt om 100.000 kr per rum.

 

Det är framförallt de större lägenheterna som är till salu med priser från 2,5 Mkr för en tvåa om 47 kvm till en femma om 133 kvm för 4,6 Mkr.

 

I en kommentar kan sägas att prisutvecklingen för bostadsrätter har varit explosiv i Stockholm under de senaste åren som en följd av extremt låga räntor och nya markprisrekord. Vissa priser sticker ut som till exempel en trea hos Veidekke i Hagastaden för 11 Mkr eller Ikanos priser för bostadsrätterna i Årstaberg med 3,25 Mkr för en etta om 34 kvm eller 6,89 Mkr för en fyra om 84 kvm.

 

Vi får heller inte att glömma att många köpare på dagens bomarknad aldrig har upplevt att priser kan sjunka snabbt, eftersom vi i stort sett har haft en prisuppgång på bostäder i drygt 20 år, framförallt i Stockholm.

 

Nu är det inte längre så populärt bland aktörerna att publicera prislistor. Utan JM, Skanska, Besqab, SSM, Veidekke, med flera, försöker fånga intressenter och köpare i digitala köer via login och med olika typer av erbjudande som till exempel JM som har lagt stor möda skapa en digital inredning via #JMINSPIRATION. SF