Skriv ut denna sida
tisdag, 14 november 2017 11:35

AMF hyr ut 8.000 kvm till Kindred

Skrivet av 
alt
Kindred flyttar in i Trollhättan 30 i AMF Fastigheters kvarter Urban Escape.


alt
Magnus Carlsson, försäljningsansvarig för Urban Escape på AMF Fastigheter. 


Speloperatören Kindred Group expanderar sin verksamhet i Stockholm genom att flytta in på 8.000 kvm i AMF Fastigheters projekt Urban Escape på Regeringsgatan. Flytten är en del av företagets uttalade ambition att stärka sin position som ett ledande techbolag i Stockholm. Planerad inflyttning är våren 2019. Med det nya avtalet är nu mer än 80 procent av all kontorsyta i kvarteret uthyrt.
        

– Det är jättekul att välkomna Kindred Group till oss. De kommer bidra med en härlig innovativ puls till kvarteret när de flyttar in i Urban Escapes nya hus. Husets inbjudande och dynamiska arkitektur kommer tillsammans med hyresgäster som Kindred Group att lyfta den här delen av city, säger Magnus Carlsson, försäljningsansvarig för Urban Escape på AMF Fastigheter. 
    

Kindred, med varumärken såsom Unibet, MariaCasino, iGame, 32Red och Storspelare i portföljen, bedriver större delen av sin utvecklingsverksamhet från Stockholm. Företaget har en uttalad ambition att bli marknadsledare inom sina marknader samt befästa positionen som ett ledande techbolag i Stockholm.
    

Hyresavtalet med AMF Fastigheter säkerställer att denna ambition är möjlig både genom att mer än dubbla kontorsytan från nuvarande 3.000 kvm till 8.000 kvm, samt genom att erbjuda en stimulerande och toppmodern arbetsmiljö för nuvarande och framtida medarbetare.
    

Tenant & Partner har agerat rådgivare till Kindred.

Senaste från Redaktionen