Skriv ut denna sida
torsdag, 12 oktober 2017 16:41

Atrium Ljungberg rustar Forum Gallerian i Uppsala

Skrivet av 
alt
Atrium Ljungberg genomför ett omvandlingsarbete i alla delar av Forumkvarteret i Uppsala. Ambitionen är att skapa ett innerstadskvarter med ett starkt handelsutbud kombinerat med attraktiva kontorsmiljöer och bostäder.

 

Just nu genomför Atrium Ljungberg (AL) en omfattande upprustning och ombyggnad av Forumgallerian i Uppsala där utbudet förstärks med fler restauranger, caféer och butiker. En av dessa är Espresso House, som öppnar en ny coffee shop i två plan. Kedjan slår upp portarna i mars 2018.

 

– Vår vision med Forumgallerian är att skapa en levande mötesplats mitt i city och här blir Espresso House ett perfekt tillskott som verkligen stärker det övriga utbudet, säger Eva Troell, marknadsområdeschef Atrium Ljungberg.

 

Espresso House i Forumgallerian blir kedjans fjärde och största etablering i Uppsala city och byggs enligt det senaste konceptet ”Raw Coffee”. Caféet omfattar 375 kvm i två plan med egen entré ut mot Forumtorget. Under sommarhalvåret kommer Espresso House att driva en stor uteservering på torget som just nu rustas med ny markvärme, stenläggning och Sveriges längsta utomhussoffa.

Senaste från Redaktionen