23 augusti 2019
torsdag, 12 oktober 2017 16:22

Stark försäljning för SPG i Vegastaden, Haninge

Skrivet av 
alt
SPG har tillsammans med BOX Bygg och BSK Arkitekter arbetat fram tre olika koncept för kök och badrum i lägenheterna i Vegastaden, Haninge.

 

Scandinavian Property Group (SPG) har i sin första etapp i Vegastaden, Haninge, sålt 50 procent av bostadsrätterna på mindre än en månad. Etappen omfattar 103 lägenheter.

 

– Vi är mycket nöjda med resultatet av försäljningen. Med tanke på pågående diskussioner om en osäker bostadsmarknad visar försäljningen i Vega på att efterfrågan på rätt produkt i rätt lägen fortfarande är mycket stark, säger Christian Olofsson, vd på SPG.

 

Projektet är beläget i direkt anslutning till den nya pendeltågsstationen i Vega, vilken beräknas stå klar våren 2019, samtidigt som den första etappen planeras bli inflyttningsklar.

 

Lägenheterna utgörs av kvadratsmarta 1 rok till rymliga 4 rok mellan 31-107 kvm. Samtliga lägenheter har balkonger och erbjuder en ljus och öppen planlösning. SPG har tillsammans med Box Bygg och BSK Arkitekter arbetat fram tre unika val av köks- och badrumsinredningar som ger bostäderna ett genomgående koncept.