Skriv ut denna sida
torsdag, 12 oktober 2017 11:12

Stendörren lanserar Point Slagsta

Skrivet av 
alt
Point Slagsta lanseras på Fågelviksvägen 18 i Norsborg.


Efter vårens lansering av koncepthuset Point Nacka introducerar Stendörren sitt andra hus enligt samma koncept. Detta hus heter Point Slagsta och ligger på Fågelviksvägen 18 i Norsborg i sydvästra Stockholm. Stendörrens Point-koncept innebär att bolaget förädlar fastigheter i attraktiva geografiska lägen och erbjuder tjänster som underlättar och skapar mervärde för hyresgästerna.
    

Point Slagsta är en vacker industribyggnad från 50-talet med högt i tak och stort ljusinsläpp. På sikt kommer det att finnas träningsmöjligheter och servering för personalen samt moderna logistiklösningar för mottagning och distribution av gods.
    

– Vi är stolta över att kunna rulla ut ännu ett Point-hus i ett attraktivt läge. Vi tror att Point Slagsta kan passa kreativa verksamheter som behöver stora utrymmen, kanske med direktanslutning till lagermöjligheter, säger Maria Mastej, marknads- och uthyrningschef på Stendörren.
    

Huset ligger precis vid Mälaren och i närheten av Skärholmen Centrum med butiker och restauranger. Läget erbjuder utmärkta kommunikationer, både med bil från E4:an och lokaltrafik (tunnelbana).

Senaste från Redaktionen