Skriv ut denna sida
tisdag, 10 oktober 2017 18:21

Castellum avtalar med PostNord i Årsta

Skrivet av 
alt
Castellum tecknar ytterligare ett avtal med PostNord, denna gång i Årsta strax söder om Stockholm.

 

Castellum i Stockholm har tecknat hyresavtal med PostNord avseende en lager- och logistiklokal om cirka 5.600 kvm i Årsta strax söder om Stockholm.

 

Årsta är ett populärt område inom terminal- och logistikverksamhet, där läget, som är det närmaste för distribution inom Stockholm, spelar en viktig roll. Detta medförde ett stort intresse för den vakanta lokalen och det är nu klart att PostNord blir den nya hyresgästen. De tillträder lokalen den 1 februari nästa år.

 

– PostNord växer inom paket, pall och styckegods och behöver löpande skapa utrymme för de ökande volymerna. Vi är nöjda med samarbetet med Castellum, och den nya lokalen kommer att kunna avlasta våra terminaler i Veddesta och Segeltorp, säger Anders Holm, chef PostNord Sverige.

 

Castellum har sedan tidigare PostNord som hyresgäst i ett flertal fastigheter runt om i landet.

 

– Vi är glada över fortsatt förtroende från PostNord som är en viktig hyresgäst för oss. Lager- och logistikbranschen växer snabbt och Castellum arbetar ständigt med att utveckla utbudet och att hitta nya möjligheter för företagets nya och befintliga hyresgäster inom segmentet, säger Kristian Pamp, affärsområdeschef, Region Stockholm-Norr i Castellum.

Senaste från Redaktionen