9 december 2019
fredag, 02 december 2016 16:05

ByggVesta erbjuder tjänster via Sodexo

Skrivet av 
alt

Marit Appelgren, vd för ByggVesta Fastighetsförvaltning AB.

 

ByggVesta och Sodexo har startat ett samarbete som utöver konventionella underhålls- och driftstjänster också omfattar hushållsnära tjänster. Genom en affärsmodell som är unik för marknaden får hyresgästerna tillgång till ett brett utbud av servicetjänster, så som till exempel städning, leverans av matkassar och läxläsning.

 

Samarbetet mellan ByggVesta och Sodexo syftar till att skapa ett attraktivt och framåtblickande boende med ökad tillgång till olika servicetjänster. Genom en digital portal får hyresgäster som bor i någon av de fastigheter som förvaltas av ByggVesta Fastighetsförvaltning, vilket även innefattar Grön Bostads fastigheter, tillgång till ett flertal hushållsnära tjänster och omkring 50 andra servicetjänster. Med hjälp av en länk och ett lösenord bokar hyresgästen enkelt enstaka eller återkommande tjänster till förhandlade och konkurrenskraftiga priser.

 

– Vi ser med stor tillförsikt fram emot samarbetet med Sodexo. Genom en för marknaden ny affärsmodell skapar vi ökad tillgänglighet för våra hyresgäster, kvalitetsfokus och kostnadseffektivitet. Nu kommer vi att kunna erbjuda ett mer komplett boende för en medveten vardag, helt i linje med våra ambitioner att driva utvecklingen för hyresrätter och konceptboenden, säger Marit Appelgren, vd för ByggVesta Fastighetsförvaltning AB.