17 augusti 2019
lördag, 09 januari 2016 21:39

Anders Arnell till Fasticon

Skrivet av 
alt

                                                                                                     

Fasticon Väst har knutit till sig Anders Arnell (bilden), som seniorkonsult med inriktning främst mot Affärsstöd. Han utgår från Fasticons kontor i Uddevalla.

 

– Vi är mycket glada över att vi har kunnat knyta till oss Anders. Han har lång erfarenhet av arbete i ledande befattningar inom stora bolag, både inom bank och finans, fastigheter och infrastruktur. Han blir ett mycket bra komplement till vår organisation, säger Tom Hansson, chef för Fasticon i region Väst.

 

Anders Arnell, 65 år, har en lång meritlista. Han var i början av 1990-talet vice vd och marknadsdirektör på Retriva/Kungsleden. Som vd för Intra City (1994-2001) förvandlade han ett konkursbo till en ledande företagspark. Han var sedan med och byggde upp Vasakronans verksamhet i Kista (2001-2003) innan han blev vd för statliga Jernhusen (2003-2005).

 

Sedan dess har han varit seniorkonsult och management/verksamhetskonsult, och arbetat med allt från egna fastighetsutvecklingsprojekt till utvecklingen av nya Gällivare.

 

Hans kompetensområde omfattar bland annat ledarskap, ekonomi, fastighetsutveckling och processutveckling inom såväl offentligt som privat näringsliv.