13 november 2019
torsdag, 20 augusti 2015 16:17

NIRAS växer inom hyresgästrådgivning

Skrivet av 
alt

                                                                                                                          

NIRAS förstärker CRES-teamet i Stockholm och bolaget ser en mycket spännande utveckling framöver. I juni började Elisabeth Palmér (bilden t v) och under augusti har Jan Berg (bilden i mitten) och Christian Sahlström (bilden t h) börjat sina anställningar på NIRAS.

 

Elisabeth Palmér har mer än 15 års erfarenhet från administrativa assistentroller med bred kunskap från olika branscher och förstärker nu projekthantering inom NIRAS projektadministratör.

 

Jan Berg har tidigare varit anställd på NIRAS och har nu valt att återvända som senior konsult, med 20 års erfarenhet av lokalförsörjning på både strategisk nivå och som projektledare inom privat och offentlig sektor.

 

Christian Sahlström är nyutexaminerad från Samhällsbyggnadsprogrammet på KTH och har under våren gjort sitt examensarbete hos NIRAS.  

 

– Det är inspirerande med denna förstärkning och vi är givetvis extra glada när tidigare medarbetare väljer att komma tillbaka till oss, dessutom med nya erfarenheter och kunskaper, säger Hanna Mossfeldt, Team Manager för CRES i Stockholm.