16 september 2019
torsdag, 13 augusti 2015 15:15

Ulrika Nyström, blir regionchef för Riksbyggen i Syd

Skrivet av 
alt

                                                                                                                   
Ulrika Nyström (bilden) har utsetts till ny regionchef för Riksbyggens affärsområde Bostad, region Syd. Hon har lång erfarenhet från byggsektorn, inom såväl produktion som fastighets- och bostadsutveckling nationellt och internationellt.
    

Ulrika Nyström kommer närmast från Sweco Management AB i Malmö och har genom åren haft tjänster och ansvarat för utvecklingsprojekt inom bland annat Skanska och Framfab. Hon bor i Helsingborg men har tidigare bott och arbetat i Tyskland, Polen, USA och Nya Zeeland.

 

– Skåne är sedan många år en viktig marknad för Riksbyggen. Vi vill inte bara öka produktionen av bostäder i regionen i prislägen som tilltalar olika generationer av befolkningen. Vi ser även stora möjligheter att bidra till upprustning och förnyelse av befintliga bostadsfastigheter. Jag är mycket glad över att Ulrika Nyström nu kliver in som regionchef för denna tillväxtmarknad. Den erfarenhet, kompetens och värdefulla kännedom om bostadsmarknaden i Skåne som Ulrika har kommer väl till pass när Riksbyggen nu tar ett steg framåt i regionen, säger Mårten Lilja, affärsområdeschef Bostad samt vice vd Riksbyggen.

 

- Jag trivs och drivs av miljöer som är kund- och konsumentstyrda. Det är Riksbyggen. Jag ser mycket fram mot mitt nya uppdrag som till stor del handlar om att leverera marknadsanpassade produkter för att bygga framtidens samhälle, säger Ulrika Nyström, som tillträder sin nya tjänst den 21 september.